"Een reis door gevarieerd landschap met veel stops en tijd om alles goed te kunnen zien. Goed samen spel tussen Nederlandse reisbegeleiding en Bulgaarse gids en chauffeur. Goede hotels met prima maaltijden op rustige en vaak mooie plaatsen"

dhr J te Maarn

Reizen met Birdingbreaks Birdingbreaks individuele en groepsreizen de reisleiders

Terug naar het overzicht van de reisleiders

Folkert de Boer

Folkert de Boer (1981) is al van kinds af aan geïnteresseerd in vogels. In zijn jonge jaren werd de familie steevast door vaders op sleeptouw genomen naar natuurgebieden door heel Europa. Dit heeft hem gevormd tot de fervente vogel- en natuurliefhebber die hij nu is. Zijn passie voor vogels bracht hem al naar vele landen in Europa, van Tarifa en de Cota Donaña in Spanje tot aan de Hoge Kaukasus. Zo heeft hij een half jaar in een bezoekerscentrum in een vogelreservaat bij Burgas aan de Bulgaarse kust gebivakkeerd, maar dichter bij huis heeft hij ook een jaar middenin het Naardermeer gewoond. 


Tegenwoordig is Folkert actief als vogelringer en een van de drijvende krachten achter Batumi Raptor Count, een NGO die zich richt op de monitoring en bescherming van een van de beste plekken ter wereld om de roofvogeltrek te kunnen bewonderen: Batumi, Georgië. Elk jaar trekken hier meer dan een miljoen roofvogels over, een ongeëvenaard spektakel waar, volgens Folkert, iedereen een keer bij geweest moet zijn. Voor het tv-programma 'In de ban van de Condor' dat in het najaar van 2015 bij de EO op NPO 1 werd uitgezonden, was Folkert zelfs jury bij de afleveringen in Georgië! Een echte kenner dus!

 

Voor BirdingBreaks.nl begeleidt Folkert reizen naar Georgië, waar zijn brede kennis van deze overweldigend mooie plek de basis vormt voor een onvergetelijke ervaring. Ga je op pad met Folkert dan is het onvermijdelijk dat zijn enthousiasme voor Georgië, vogels en natuur op je overslaat!

Reisleider - Folkert de Boer - Birdingbreaks
Folkert de Boer is reisleider op de volgende reizen:
VERTREKBESTEMMINGDAGENPRIJS (EUR)CODE
2 september 2019(Roof)vogeltrek over Batumi, Georgiƫ101895,-G19122
deze pagina komt uit cache