"De gedrevenheid van de reisleider. Hij wil dat iedere deelnemer alles te zien krijgt"

dhr W te Leuven

Reizen met Birdingbreaks Birdingbreaks individuele en groepsreizen Organisatie

Reizen met BirdingBreaks  - Optimaal genieten van vogels en natuur, in kleine groepen

BirdingBreaks.nl is een jonge en dynamische reisorganisatie, gespecialiseerd in vogel- en natuurreizen in binnen- en buitenland. BirdingBreaks.nl is in september 2006 opgericht. Vrijwel alle uithoeken van de wereld zijn tijdens onze reizen inmiddels bezocht.

BirdingBreaks reizen
BirdingBreaks.nl specialiseert zich ondermeer in reizen naar afgelegen gebieden. Dit kunnen gebieden zijn waar bureaucratie heerst en waar schema's van vluchten of ander vervoer onzeker zijn. Daarom dient BirdingBreaks.nl altijd flexibel te zijn. BirdingBreaks.nl legt zich alleen vast op een voorgesteld reisschema. We behouden ons het recht voor om het reisschema te allen tijde te wijzigen en zullen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor verlies, diefstal of andere zaken als gevolg van een wijziging of vertraging van het reisschema.

Reisbegeleiding
Om onze reizen zo optimaal mogelijk te laten verlopen, werken we veel samen met lokale reisagentschappen. Op vrijwel al onze reizen gaan lokale gidsen mee om de kwantiteit en de kwaliteit van de waarnemingen zo optimaal mogelijk te maken. De gidsen beschikken over een gedegen kennis van de specifieke cultuur en natuur van het te bezoeken gebied. Vrijwel alle reizen worden vanuit Nederland begeleid door een ervaren reisbegeleider. Wij streven ernaar om voor onze reizen de best mogelijke reisbegeleiders aan te trekken. Zo worden de reizen naar Spanje begeleid door Godfried Schreur, die al twaalf jaar in de Extremadura woont en daar een eigen ecologisch onderzoeksbureau heeft. Een goede reisbegeleider beschikt niet alleen over kennis van het gebied en de vogels, maar moet ook in staat zijn zich ten dienste van de groep op te stellen. BirdingBreaks.nl streeft naar voldoende ruimte in de vervoermiddelen ter plaatse. Denk aan alle optiek en statieven die mee moeten! Ook is het ons streven om in comfortabele hotels of pensions te overnachten, in of zeer nabij de te bezoeken gebieden, zodat de reistijden op vogeldagen tot een minimum beperkt blijven.

Website
Op de website www.birdingbreaks.nl kunt u het volledige reisprogramma vinden. Houd de website in de gaten want eventuele extra vertrekdata van bestaande reizen of nieuw samengestelde reizen worden hier als eerste gepubliceerd. Ook kunt u hier foto's en verslagen vinden van de verschillende reizen.

deze pagina komt uit cache