Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09.00-18.00
Zaterdag en zondag gesloten

Contactgegevens

Email: info@birdingbreaks.nl
Telefoon: 020 77 92 030 (internationaal +31 20 77 92 030)

Bezoekadres BirdingBreaks

Kantoor De Groene Plantage
Plantage Middenlaan 2c
1018 DD Amsterdam

24-uurs noodservice

In geval van nood kunnen thuisblijvers ook buiten kantooruren bellen naar BirdingBreaks op 020 77 92 030. Vanwege het avontuurlijke karakter van onze reizen dient u er wel rekening mee te houden dat het niet altijd mogelijk is om binnen 24 uur contact met de groep te leggen.

Social Media

Op onze facebookpagina worden de laatste reisfoto’s en reisverslagen gepubliceerd en worden boekingsacties aangekondigd. Bezoek de pagina en klik op de ‘like’ knop!
U kunt ons ook volgen op: Twitter Youtube Instagram LinkedIn

Beurzen

U kunt ons ook ontmoeten op een van de evenementen, reis- en vogelbeurzen waar BirdingBreaks aanwezig zal zijn: een overzicht vindt u op:
Agenda BirdingBreaks

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe reizen en vogelnieuws: schrijf u dan in voor onze maandelijkse BirdingBreaks nieuwsbrief:
Aanmelden Nieuwsbrief

Brochure 2020

Vraag hier uw BirdingBreaks Reisgids aan voor het reisseizoen 2020! In de gids staat een groot deel van ons aanbod, nieuwe vertrekdata en veel prachtige, nieuwe vogel, foto- en natuurreizen. Daarnaast is er, vanwege het succes van de expeditiecruises nu een aparte cruise-editie. U ontvangt onze brochures gratis thuis (binnen Nederland). U kunt ook kiezen voor de digitale optie, waarbij wij u een PDF-versie zullen mailen.

Aanvragen Brochure

Deze website maakt gebruik van cookies.