Individuele reizen

Plan samen met BirdingBreaks uw eigen reis!

Individuele reizen

Individuele reizen en maatwerk: zorgeloos op reis!

Naast de groepsreizen bieden wij u de mogelijkheid om individueel of in een zelf samengestelde groep op reis te gaan, zonder reisbegeleiding vanuit Nederland. Bij individuele reizen staat de vertrekdatum niet vast; die hangt af van de wensen van de reiziger. Wij nemen u veel werk uit handen nemen. Wij kunnen u namelijk goed adviseren over:

  • de verschillende bestemmingen
  • de nationale parken en de specifieke soorten die u daar kunt zien
  • de beste tijd van het jaar om de reis te doen (ivm regentijd bijvoorbeeld)
  • de logistiek, accommodaties en de reistijden.
  • de prijs is exclusief internationale vlucht, maar deze kunnen wij ook voor u boeken.

Veel individuele bestemmingen zijn mogelijk

Voor de meeste groepsbestemmingen zijn individuele arrangementen mogelijk. Denk hierbij aan reizen naar: Bulgarije, Hongarije, Kenia, Oeganda, Madagaskar, Myanmar, verschillende bestemmingen in India, Sri Lanka, Thailand, Maleisië, China, Borneo, Brazilië, Peru, Ecuador en nog veel meer! Hieronder vindt u een selectie van individuele reizen die wij eerder hebben uitgevoerd.

Een individuele reis boeken

Wilt u het reisprogramma en de voorgestelde individuele reis bevestigen? Dan kunt u de boeking maken via de onderstaande button:

Boekingsfomulier Individuele reis

Praktische informatie over een Individuele reizen

Internationale vliuchten

Alle individuele reizen worden aangeboden zonder internationale vluchten. Natuurlijk kunt u de internationale vluchten zelf regelen, maar wilt u een vluchtvoorstel ontvangen, dan kunt u dit bij boeking aangeven.

Enkele reisverslagen van individuele reizen

Wat vonden mensen van de individuele reizen

8

José en Sjef - Gambia

Het was een prachtige reis door Gambia! Onze vogelgids en chauffeur voor 10 dagen, Muttar Barri, heeft ons verrast met zijn enthousiasme, kennis en vindplaatsen van soms zeer bijzondere vogels op unieke plekken. De 6 overnachtingslocaties waren goed geregeld. Als westerse mens op een dergelijke rondreis in een Afrikaans land is het goed je te realiseren dat comfort, welbevinden en efficiëntie hier niet overal vanzelfsprekend zijn. Als je met wat ontberingen om kunt gaan dan heb je een geweldige ontdekkingsreis met fijne ontmoetingen en ervaringen.

03-02-2020
Deze website maakt gebruik van cookies.