Agenda

U kunt BirdingBreaks op verschillende evenementen, beurzen en infodagen ontmoeten. Ons team zal aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden. Vaak zijn er ook beurskortingen, dus kom langs!

7 en 8 december 2019: Lowland Photo Festival (Antwerpen)

In het weekend van 7 en 8 december vindt het Lowlands Photo Festival plaats in het Kinepolis in Antwerpen. U kunt hier genieten van het dagvullende lezingenprogramma van beroemde natuurfotografen uit binnen- en buitenland, van een prachtige natuurfotografie expositie met honderden werken en van de grootse natuur- en fotografiebeurs boordevol demo’s en workshops. Ook BirdingBreaks is beide dagen met een stand aanwezig om al uw vragen over onze reizen te beantwoorden. Daarnaast kunt u deze dag profiteren van onze beurskorting bij het boeken van een van onze reizen! Ook zal BirdingBreaks 2 lezingen geven.

Lezingen:
BirdingBreaks zal die dag de volgende lezingen geven:

 • Zaterdag, 11:00 - 11:30: Fotografiereis Spitsbergen: IJsberen en Ivoormeeuwen, door Marc Guyt
 • Zondag, 11:00 - 11:30: Fotografiereis Antarctica: Pinguïns, zeevogels, zeezoogdieren en spectaculaire landschappen, door Marc Guyt

Adres:
Groenendaallaan 394
BE-2030 Antwerpen

Meer informatie

Lowland Photo Festival 2019

11 en 12 januari 2020: Amsterdamse vakantiebeurs voor bijzondere reizen

In het weekend van 11 en 12 januari 2020 kunt u ons vinden in de Beurs van Berlage tijdens de Amsterdamse vakantiebeurs voor bijzondere reizen! Het doel van deze ‘vakantiebeurs voor bijzondere reizen’ is een omgeving te scheppen waar het massatoerisme niet de toon aangeeft, maar waar selectief gekozen wordt voor kwaliteit en authenticiteit! U kunt bij de stand van BirdingBreaks terecht met al uw vragen over onze reizen en om een reis te boeken met onze speciale beurskorting!

Lezingenprogramma

  Zaterdag 11 jan
 • 12:00-12:25: Expeditiecruise Spitsbergen: IJsberen, Walvissen en spectaculaire landschappen
 • 13:00-13:25: Fotografie tijdens reizen naar Antarctica: Pinguïns, zeevogels, zeezoogdieren en spectaculaire landschappen
 • 15:00- 15.25: Is een vogelreis iets voor mij? Easy Birding voor de beginnende vogelaar!

  Zondag 12 jan
 • 12:00-12:25: Expeditiecruise Spitsbergen: IJsberen, Walvissen en spectaculaire landschappen
 • 13:00-13:25: Fotografie tijdens reizen naar Antarctica: Pinguïns, zeevogels, zeezoogdieren en spectaculaire landschappen

Adres:
Beurs van Berlage
Damrak, Amsterdam

Meer informatie

1 en 2 februari 2020: Beurs voor bijzondere reizen, Breda

In het weekend van 1 en 2 februari 2020 kunt u ons vinden in de Grote Kerk van Breda op de Beurs voor bijzondere reizen! Het doel van deze ‘vakantiebeurs voor bijzondere reizen’ is een omgeving te scheppen waar het massatoerisme niet de toon aangeeft, maar waar selectief gekozen wordt voor kwaliteit en authenticiteit! U kunt bij de stand van BirdingBreaks terecht met al uw vragen over onze reizen en om een reis te boeken met onze speciale beurskorting!

Lezingenprogramma

 • Zaterdag 1 feb: Expeditiecruise Spitsbergen: IJsberen, Walvissen en spectaculaire landschappen
 • Zondag 2 feb: Expeditiecruise Spitsbergen: IJsberen, Walvissen en spectaculaire landschappen

Adres:
Grote Kerk
Kerkplein 2
4811 XT Breda

Meer informatie

1 februari 2020: Dutch Birding vogeldag, Naruralis - Leiden

Op zaterdag 1 februari 2020 is BirdingBreaks te vinden op de Dutch Birding vogeldag in Lunteren. Het belooft een interessante dag te worden en iedereen is welkom! Kom gezellig bij ons langs voor informatie over onze reizen, persoonlijk reisadvies of om een reis te boeken met onze speciale beurskorting!

Adres:
Naturalis Biodiversity Center
Mendelweg 2
2333 CR, Leiden

Meer informatie

Dutch Birding
Deze website maakt gebruik van cookies.