Agenda

U kunt BirdingBreaks op verschillende evenementen, beurzen en infodagen ontmoeten. Ons team zal aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden. Vaak zijn er ook beurskortingen, dus kom langs!

18 september 2022: Vogelfestival, Oostvaardersplassen (Lelystad)

Op zondag 18 september kunt u ons vinden op het Vogelfestival Oostvaardersplassen! In 2016 was de eerste editie van deze versie op het terrein van het Buitencentrum en dit jaar alweer de 6de editie! Dit gratis festival is voor iedereen die van vogels, natuur en fotografie houdt. Dit jaar zullen er een groot aantal bekende vogeldeskundigen aanwezig zijn, die ook een presentatie zullen houden; Camilla Dreef, Arjan Dwarshuis en Ton Eggenhuizen. Er worden diverse excursies georganiseerd en kinderen kunnen aan diverse activiteiten deelnemen. Ook BirdingBreaks is zeker aanwezig, zoek ons op bij onze stand en profiteer van een leuke festivalkorting!

26 november 2022: Sovon Landelijke Dag

SOVON organiseert op zaterdag 26 november de Landelijke Dag voor actieve vogelaars. Het programma is dit jaar ook weer fysiek bij te wonen. Volg van 10.00 tot 17.00 uur het programma op streams op YouTube of kom naar de Reehorst in Ede. Inspirerende verhalen over onder andere akker- en weidevogels, exoten in Nederland, onderzoek aan visetende vogels en de resultaten van vijf jaar tellen in tuinen. Via de chat kun je vragen stellen aan de sprekers. Lezing gemist? Geen zorgen. Ook na de Landelijke Dag blijven de lezingen beschikbaar. Uiteraard is ook BirdingBreaks aanwezig met een stand om al uw vragen over (inter)nationale vogelreizen te beantwoorden en er zijn ook beurskortingen dus kom zeker langs!

Het volledige programma is hier te vinden: Lezingenprogramma SOVON Landelijke Dag

Aanmelden SOVON Landelijke Dag
Online is de Landelijke Dag vrij toegankelijk, maar voor een bezoek aan de Reehorst in Ede moet een kaartje gekocht worden. Dat kan via deze link. Let wel, vanwege de coronamaatregelen zijn er dit jaar maar 1200 kaarten verkrijgbaar.

Deze website maakt gebruik van cookies.