BirdingBreaks Reisgidsen 2020

Vraag hier uw BirdingBreaks Reisgids aan voor het reisseizoen 2020! In de gids staat een groot deel van ons aanbod, nieuwe vertrekdata en veel prachtige, nieuwe vogel, foto- en natuurreizen. Daarnaast is er, vanwege het succes van de expeditiecruises nu een aparte cruise-editie. U ontvangt de brochure als PDF-versie per e-mail.

Reizen in 2020
Misschien is het goed om te weten dat vanwege het Corona-virus de brochure van 2020 niet meer helemaal actueel is. Zo zal een aantal reizen, die voor 2020 in de brochure staan, helaas niet meer door kunnen gaan. Daarentegen hebben we een flink aantal nieuwe reizen, weekenden en dagexcursies in Nederland, België en Duitsland aan het programma van 2020 toegevoegd. Ook staan inmiddels de nieuwe reisdata voor 2021 online. Daarom raden wij u aan om voor het meest complete en actuele overzicht van onze reizen te kijken op onze website: www.birdingbreaks.nl.

BirdingBreaks - Brochure 2020 (PDF versie)
BirdingBreaks - Brochure Expeditiecruises 2020 (PDF versie)
Wilt u onze brochure op tablet lezen? Vraag dan de PDF-versie aan van onze BirdingBreaks Brochure voor Expeditiecruises voor het reisseizoen 2020-21 aan.
 

 
Deze website maakt gebruik van cookies.