Boek t/m 15 juni een najaarsreis zonder aanbetaling!

Terwijl we (vanuit onze thuiskantoren) druk bezig zijn om de voorjaarsreizen om te boeken en reizigers telefonisch en per e-mail te woord te staan, kijken we voorzichtig ook al een beetje vooruit. Nu velen van ons aan huis gekluisterd zijn, is het misschien wel een fijn idee om een mooie reis te hebben om naar uit te kijken! Maar uiteraard wel veilig en zonder risico. Daar heeft BirdingBreaks het volgende op bedacht:

1. Boek t/m 15 juni een najaarsreis zonder aanbetaling!

Als u besluit om een reis in het najaar (tussen augustus en eind december 2020) buiten Nederland te boeken, dan hoeft u pas een aanbetaling te doen wanneer de reis definitief doorgaat. U ontvangt van ons een bevestiging en wij laten later weten wanneer de reis een gegarandeerd vertrek heeft en u het (aanbetalings)bedrag moet voldoen.

2. Neem uw tijd met een optie die 4 weken geldig is!

Wilt u nog niet definitief boeken? Op onze website kent u al de mogelijkheid om een optie te nemen op een reis. Deze is normaal 1 week geldig. Maar voor alle najaarsreizen is dit tijdens de Coronacrisis verlengd tot 4 weken! Zo kunt u alvast een plaats reserveren, maar hoeft u voorlopig nog geen definitieve beslissing te nemen.

3. EUR 50,- korting op alle reizen!

Voor alle najaarsreizen in 2020 met een reisduur van 7 dagen of meer, bieden we u een extra korting van EUR 50,-.

  • Deze actie loopt tot en met 15 juni.
Deze website maakt gebruik van cookies.