Tom Zwerver

Tom Zwerver

Tom Zwerver (1992) is geboren in Amsterdam en is van jongs af aan een natuurliefhebber. Vanuit de grote stad maakte hij met zijn ouders veel uitstapjes richting vogel- en dierrijke gebieden als de Oostvaardersplassen, de Starrevaart en de Amsterdamse Waterleidingduinen.

Inmiddels is Tom al 8 jaar wildlifefotograaf en gaat hij wekelijks met zijn camera de natuur in op zoek naar de mooiste momenten om vast te leggen. Zijn droom om een opleiding tot natuurgids te doen in Zuid-Afrika kwam in 2020 tot zijn vervulling. Als gecertificeerd natuurgids en gepassioneerd wildlifefotograaf organiseert Tom nu al een aantal jaren natuurfotografie excursies in Nederland. Zowel beginners als vergevorderden natuurliefhebbers gaan graag met hem mee op pad. Tijdens zijn excursies vertelt Tom met veel plezier over de natuur en leert hij zijn deelnemers tips & tricks over de camera. Zijn kennis op het gebied van natuurfotografie heeft hem inmiddels meerdere publicaties opgeleverd. Deze fotografiekennis deelt hij graag met jou tijdens zijn reizen.

Wil je wat meer zien van Tom zijn beelden? Neem dan eens een kijkje op zijn instagrampagina @tomswildlifephotography via https://www.instagram.com/tomswildlifephotography/

Datum
Bestemming
Reisthema
Reisduur
Vertrekgarantie
Reisleider
Prijs
Legenda:
: Gegarandeerd Vertrek
: Vol
: Groepssamenstelling
NL : Nederlandstalig
EN : Engelstalig
Array
(
  [class] => 
  [data] => Array
    (
      [symbool] => Array
        (
          [3302] => Array
            (
              [symbool_id] => 3302
              [naam_symbool] => Tom Zwerver
            )

        )

    )

  [id] => #bouwblokxhr_174
  [meta] => Array
    (
      [device] => desktop
    )

)
Deze website maakt gebruik van cookies.