Partnerreizen

BirdingBreaks en Partnerorganisaties

BirdingBreaks organiseert vogel- en natuurreizen in samenwerking met verschillende partners, waarmee een bijdrage geleverd aan beschermingsprojecten.

BirdingBreaks organiseert in samenwerking met Vogelbescherming Nederland reizen naar o.a. Marokko, Engeland en Gambia. Met het boeken van deze reizen wordt een bijdrage geleverd aan beschermingsprojecten en Vogelbescherming.

Reizen ism Vogelbescherming

BirdingBreaks - Reispartner Vogelbescherming

Natuurpunt zet zich in voor de bescherming van flora & fauna in Vlaanderen. In samenwerking met Natuurpunt biedt BirdingBreaks verschillende reizen aan, waarbij een afdracht wordt gedaan voor het beschermingswerk van Natuurpunt.

Reizen ism Natuurpunt

Natuurpunt

Het Roots Magazine is hét magazine voor natuurliefhebbers. In samenwerking met Roots bieden we reizen aan naar de mooiste plekjes van Nederland én Europa voor leden van Roots maar ook voor andere natuurliefhebbers.

Reizen ism Roots Magazine

Roots Magazine

BirdingBreaks organiseert in samenwerking met Waarneming.nl reizen naar diverse vogelgebieden aan. Waarneming.nl is het grootste natuurplatform van Nederland en onderdeel van Stichting Natuurinformatie. Waarneming.nl wil iedereen in staat stellen om natuurwaarnemingen op te slaan en te delen via internet, om zo de natuurrijkdom van Nederland en de wereld vast te leggen voor nu en voor de toekomst. Het platform werkt hiertoe samen met duizenden vrijwilligers, zowel rechtstreeks als via meer dan 300 regionale en landelijke werkgroepen. We verzamelen en tonen gegevens maar interpreteren deze niet. Dat is een taak voor andere organisaties, zoals de PGO’s van Nederland. We streven naar een goede samenwerking met alle onderzoekende organisaties.

Reizen ism Waarneming.nl

Waarneming.nl
Deze website maakt gebruik van cookies.