Jillis Roos

Jillis Roos

Hoi! Ik ben Jillis Roos (1997). Sinds mijn vroege kindertijd ben ik geïnteresseerd in vogelskijken. Het begon op vakantie toen ik een jaar of 8 was met het determineren van roofvogels met mijn vaders oude vogelboek en verrekijker. Later is het serieuzere vormen aan gaan nemen toen ik mij inschreef bij de JNM - jongeren in de natuur. Vanaf mijn twaalfde ben ik regelmatig meegegaan op kampen en later ook kampen gaan begeleiden. Bij de JNM heb ik ook mijn passie voor zoogdieren ontdekt.

Momenteel woon ik in Zevenaar, werk ik bij een ecologisch adviesbureau en geef veel excursies. Ik ben vaak op de Veluwe te vinden waar ik opzoek ga naar dieren en hun sporen, dit doe ik ook ‘s nachts door middel van een warmtebeeldcamera.

Ook ga ik regelmatig naar het buitenland voor vogels en zoogdieren, zo ben ik in de afgelopen paar jaar 7x naar Polen gegaan om grote roofdieren te tracken. Dit gebied is magisch en met geluk en zoekwerk kan je een hoop gave waarnemingen doen. Zo zag ik vorig jaar een Euraziatische Lynx op een wolvenkill in de rivier. Verder ben ik in veel WP landen geweest en afgelopen najaar naar de westelijke Sahara.

Datum
Bestemming
Reisthema
Reisduur
Vertrekgarantie
Reisleider
Prijs
Legenda:
: Gegarandeerd Vertrek
: Vol
: Groepssamenstelling
NL : Nederlandstalig
EN : Engelstalig
Array
(
  [class] => 
  [data] => Array
    (
      [symbool] => Array
        (
          [3325] => Array
            (
              [symbool_id] => 3325
              [naam_symbool] => Jillis Roos
            )

        )

    )

  [id] => #bouwblokxhr_174
  [meta] => Array
    (
      [device] => desktop
    )

)
Deze website maakt gebruik van cookies.